personeelsuitje Bloemschikken op maat

Team workshop bloemschikken

Ben je nog op zoek naar een leuk personeelsuitje? Wat dacht je ervan om te gaan bloemschikken met collega’s?!

Bij Bloemi verzorgen we workshops bloemschikken voor zowel particulieren als bedrijven of verenigingen. Stap voor stap leer je de basistechnieken om een prachtig bloemstuk te maken, terwijl gezelligheid en creativiteit voorop staan. Na de workshop ga je naar huis met een door jouzelf gemaakt bloemstuk waar je nog lang van zult genieten.

Onze workshops zijn ideaal voor iedereen die wat nieuws wilt leren in groepsverband. We bieden een programma inclusief verwelkoming, workshop bloemschikken, bloemenmateriaal en begeleiding van onze bloemstyliste.

De prijs per persoon begint vanaf €55, gebaseerd op een groep van 8 personen en het gekozen bloemstuk met bijbehorende materialen. Verplaatsingskosten zijn exclusief en worden berekend vanaf onze workshopruimte. De duur van de workshop varieert tussen 2,5 en 3 uur, inclusief gebruik van materialen en een hapje en drankje.

Onze bloemschikworkshop biedt de ideale gelegenheid om je creativiteit de vrije loop te laten en te ontspannen terwijl je iets prachtigs creëert met verse bloemen en planten. Ongeacht je ervaring, staat onze bloemstyliste klaar om je stap voor stap te begeleiden.

Deze workshop is geschikt voor diverse gelegenheden, zoals vriendinnenuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten, verenigingen en teamuitjes. Je kunt de workshop volgen in onze bloemenstudio in Maldegem, bij jou op het bedrijf of een andere locatie naar wens. 

Heb je vragen over deze workshop? Laat ons weten wat je wenst en Benny maakt voor jou een voorstel op maat. Ontdek onze op maat gemaakte workshops voor vrienden, familie of teambuilding!