Workshop Bloemschikken voor Kinderen in Maldegem

Workshop Bloemschikken voor Kinderen

Bij Bloemi in Maldegem, hebben we speciale workshops bloemschikken voor kinderen van 9 tot 13 jaar!

Ontdek de magie van bloemen: 

Ben je op zoek naar een creatieve en boeiende activiteit voor je kinderen? Heb je ooit gedacht aan bloemschikken? Bloemen zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar het creëren van iets moois met bloemen kan een ongelooflijk plezierige en leerzame ervaring zijn voor kinderen. 

Wat staat er op de planning?

  • Een kennismaking spelletje met een glaasje Kidibul en een hapje.
  • Vaasje ontwerpen, bloemen kiezen, bloemstuk maken en spelletjes spelen.
  • Omdat we nog niet alles kunnen verklappen is het laatste een verassing!

Waarom bloemschikken voor kinderen?

Bloemschikken is meer dan alleen maar bloemen in een vaas zetten. Het is een kunstvorm die creativiteit, esthetiek en hands-on vaardigheden combineert. Voor kinderen biedt het een kans om hun verbeeldingskracht te gebruiken, hun fijne motoriek te ontwikkelen en een gevoel van trots en voldoening te ervaren wanneer ze hun eigen creaties zien ontstaan.

Wat kunnen kinderen verwachten?

Onze workshops zijn ontworpen om kinderen kennis te laten maken met de basisprincipes van bloemschikken op een leuke en toegankelijke manier. Onder begeleiding van een ervaren bloemenstyliste zullen de kinderen leren over verschillende bloemen, kleurencombinaties en composities. Ze zullen stap voor stap leren hoe ze prachtige arrangementen kunnen maken die ze trots kunnen tonen aan vrienden en familie.

Workshop bloemschikken waar en wanneer?

De workshops gaan door in de workshopruimte bij Bloemi, Krommewege, 24B 9990 Maldegem, een inspirerende omgeving waar kinderen zich kunnen onderdompelen in de wereld van bloemen en creativiteit. De workshops worden aangepast aan de leeftijd en vaardigheden van de kinderen en begint om 14.00, eindigt om 16.30, perfect voor een leuke middagactiviteit.

Hoe doe je mee?

Inschrijven voor onze workshops is eenvoudig. Schrijf je hier in via onze website. Wees er snel bij, want onze workshops hebben een beperkte ruimte en zijn populair bij ouders die hun kinderen een nieuwe en stimulerende ervaring willen bieden.

Waarom bloemschikken bij Bloemi?

Bij Bloemi geloven we in het koesteren van creativiteit en het aanmoedigen van kinderen om nieuwe vaardigheden te ontdekken. Onze workshops bieden een veilige en ondersteunende omgeving waar kinderen kunnen experimenteren en hun artistieke kant kunnen verkennen.

Wat kost de kinderworkshop bloemschikken?

De deelname aan onze workshop bloemschikken voor kinderen bedraagt slechts €25 per kind. Een kleine investering voor een waardevolle ervaring vol creativiteit, leren en plezier! Er is geen voorkennis vereist! We voorzien alle materialen, van verse bloemen tot alle benodigde tools die nodig zijn om hun eigen bloemstuk te creëren.

Doe mee aan de bloemenpret!

Geef je kinderen de kans om een nieuwe wereld van kleur en creatie te ontdekken met onze workshops bloemschikken. Het is een geweldige gelegenheid voor hen om plezier te hebben, nieuwe vrienden te maken en een onvergetelijke middag vol bloemenplezier

Vragen over de workshop bloemschikken voor kinderen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Bel ons op 0472.10.15.32 of stuur een e-mail naar info@bloemi.be . Ons team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.