3 feestelijke workshops rondom de magie van kerst!

3 feestelijke workshops rondom de magie van kerst!

Voeg magie toe aan je feestdagen!

Breng je kerstversiering naar een hoger niveau met onze speciale reeks van 3 feestelijke workshops rondom de magie van kerst!

Bij onze workshops leren deelnemers niet alleen hoe ze prachtige kerstcreaties kunnen maken, maar ze ervaren ook de vreugde van het creëren van iets unieks en betoverends voor de feestdagen.

Ontdek Onze 3 Kerstworkshops

  • Workshop krans

Dit is de perfecte workshop wanneer je in kerststemming wil komen! Kom naar onze workshop krans maken en leer hoe je deze prachtige kerstkrans maakt.

Wanneer? Donderdag 23 november

  • Workshop Advent

Gedurende de Adventsperiode kijken we reikhalzend uit naar Kerstmis. Tijdens deze workshop nemen we je mee in het creëren van een schitterende Adventskrans, compleet met kaarsenhouders. Verken de kunst van het maken van prachtige tafeldecoraties.

Wanneer? Donderdag 07 december 2023

  • Workshop kerstbal

Doe mee met onze speciale kerstbloemschikworkshop! Wil je dit jaar een vleugje magie toevoegen aan je kerstversiering? Kom dan naar onze workshop en leer hoe je deze prachtige kerstbal maakt.

Wanneer? Je kan de workshop volgen op donderdag 21 december en vrijdag 22 december 2023

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze 3 feestelijke workshops rond kerst!

Vragen over deze workshop bloemschikken?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Bel ons op 0472.10.15.32 of stuur een e-mail naar info@bloemi.be . Ons team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.