Logo Bloemi

Volg ons en WIN een gratis workshop

Volg ons op Instagram en Facebook en maak kans om een deelname aan onze workshop bloemschikken te winnen waar we een prachtig “Herfststuk” creëren.

Op 26/09/2023 maken wij de winnaars bekend via een persoonlijke e-mail. Heel veel succes!

WIN een gratis workshop

Volg ons op Instagram en Facebook en maak kans om een deelname aan onze workshop bloemschikken te winnen we maken een prachtige “Herfststuk” ter waarde van €55,-

Zo eenvoudig is het! Het enige dat je moet doen is:

1. Volg ons op Instagram @bloemi_be
2. Volg ons op Facebook @bloemi.be
3. Meer kans? Tag je vrienden die ook mee moeten doen. 
4. Vul onderstaande gegevens in:

28 09 2023

Herfststuk

De workshop start om 19u00 en duurt tot 21u00.

De workshops gaan door in de workshopruimte bij Bloemi, Krommewege 24B 9990 Maldegem.

Onder begeleiding van bloemstyliste Lieke maak je een herfstuk met pompoen en verse bloemen. Na afloop krijg je het herfststuk mee naar huis.

Wil je zeker zijn van een plaats op deze workshop waarbij je een herfststuk kunt maken van pompoen en verse bloemen ? * Schrijf je op tijd in via info@bloemi.be

Kostprijs: € 55

Bij de inschrijving vragen wij u het volledige bedrag € 55 te voldoen op ons rekeningnummer BE BE68 7340 6909 5634 op naam van Bloemi met vermelding van naam + telefoonnummer + datum + aantal personen.

* Ter info: Reeds ingeschreven voor de workshop en je bent 1 van de gelukkige winnaars? Geen probleem wij betalen je deelname terug.

 

Over de workshop

Onze workshops zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht je ervaring. Creativiteit is geen vereiste. We houden de groepsgrootte beperkt tot maximaal 10 deelnemers, zodat iedereen persoonlijke begeleiding krijgt. De workshop duurt ongeveer 2 uur en je kunt je voor elke workshop afzonderlijk inschrijven. De prijs is € 55,- per persoon en omvat alle benodigde bloemen, materialen en gereedschappen. Als je wilt, kun je zelf een schort meenemen. Tijdens de workshop kun je genieten van een drankje en lekkernijen in een gezellige sfeer.

Aankomende workshops

– 28 september 2023: Herfststuk
– 12 oktober 2023: Wijnen met Bloemen
– 26 oktober 2023: Allerheiligen
– 09 november 2023: Biedermeier

Elke workshop begint om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur.

Locatie

Onze workshops vinden plaats in de workshopruimte bij Bloemi

Adres: Krommewege 24B, 9990 Maldegem

Inschrijven

Je kan je vooraf inschrijven voor de workshopbloemschikken via e-mail: info@bloemi.be Vermeld bij het inschrijven je naam, telefoonnummer, datum workshop en het aantal personen. 

Je reservering is definitief na ontvangst van een bevestigingsmail.

Bij inschrijving vragen wij vriendelijk om de workshopkosten van € 55,- per persoon over te maken naar ons rekeningnummer BE68 7340 6909 5634, op naam van Bloemi.  Vermeld bij de betaling je naam, telefoonnummer, welke workshop, datum en het aantal personen.


Annuleren

Indien je om welke reden dan ook de workshop niet kunt bijwonen, wordt het lesgeld niet gerestitueerd.

Mocht de workshop door onvoorziene omstandigheden niet kunnen doorgaan, behouden wij het recht om deze te annuleren of te verplaatsen. In dat geval worden de kosten uiteraard vergoed.